Do góry

Przekąski Przepis na:

Zupa napolitańska

Zupa napolitańska

Autor: anioleczek324

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 41

Dodano: 01.11.2010

Odsłon: 1068

inna niż wszystkie

Składniki

  • kostka rosołowa z kury, 1-2
  • serek topiony bez dodatków, 1
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. !-2 kostki rosołowe rozpuścić w gorącej wodzie i pogotowac przez około 2 min.

  2. Odlać troche rosołu i rozpuścić w nim serek topiony tak aby cały sie rozpuścił ( żeby nie było grudek). dodać do wywaru i zagotować. Zupe podawać z grzankami

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

aniela52 02 listopada 2010 Pyszna zupka, ale pisze się neapolitańska. Można też zamiast topionego zetrzeć na tarce ser żółty. Pycha. Polecam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń