Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 54
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 88
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 44
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 54
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 88
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 44
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę.Pieczarki umyj i pokrój w plasterki.
Do gotującego bulionu wrzuć pokrojone pieczarki i gotuj.
Cebulę podsmaż na maśle i dorzuć do zupy.
Przypraw solą, pieprzem, sosem sojowym i tymiankiem. Gotuj 40 minut
Zdejmij zupę z ognia i odstaw do ostygnięcia. W rondelku podgrzej śmietankę i serek z 5 łyżkami zupy. Potem wlej całość do garnka z zupą i podgrzej.
Gotuj makaron.
Podawaj ze świderkami i tymiankiem.