Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
obrane i umyte pieczarki pokroić i usmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu, to samo zrobić z porem i mięsem. Usmażone pieczarki, mięso i por wyłożyć do garnka, zalać wodą. Gdy się zagotuje, wrzucić serki, mieszać do momentu, gdy serki całkowicie się rozpuszczą (zabielą i zagęszczą zupę) Doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!!!