Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa prawie tajska"
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 491
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 788
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 491
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 788
Składniki
Filety kroję na kawałki i marynuję w odrobinie oliwy z curry. Korzenie pietruszki, marchwi i seler tnę w słupki, podsmażam na oleju. Dodaję czosnek, cebulę i pędy bambusa, doprawiam solą.
Gdy warzywa lekko zmiękną, dodaję filety. Po ok. 10 min mieszam z resztą przypraw, wlewam mleczko kokosowe i zagotowuję. Posypuję posiekaną natką pietruszki. Podaję z makaronem ryżowym.Źródło: Kobieta i życie