Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pyszna zupa ,nasze babcie wiedziały co dobre. O tej porze smak zupy jest jeszcze bardziej wyborny ,ze względu na dużą dostępność młodych warzyw.
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 829
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 457
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 829
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 457
Składniki
Posiekaną cebulę szklimy na maśle w garnku ,dodajemy drobno pokrojoną kapustę ,podlewamy odrobiną wody i dusimy do miękkości. Oddzielnie gotujemy jarzyny i ziemniaki pokrojone w kostkę ,pokrojone pomidory i gotujemy do miękkości warzyw ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Następnie wkładamy kapustę ,zaprawiamy śmietaną rozrobioną z mąką ,zagotowujemy. Na koniec mieszamy z posiekaną natką pietruszki.