Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa rybna z głów flądry"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 107
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 107
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>
Głowy fląder (bez oczu) zalej półtora litra wody. Zagotuj, zdejmij szumy. Dodaj pokrojone warzywa (bez cebuli), liście selera i pora, przyprawy, posyp solą. Gotuj 20 minut. Wyjmij głowy i zieleninę.
Cebulę posiekaj, zeszklij na maśle. Dodaj do zupy. Wlej zaharto waną zupą śmietanę, zagotuj. Przypraw, posyp posiekaną natką.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie