Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa rybna z naciowym selerem"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 731
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 731
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Ryby pokrój, posyp przyprawą do ryb. Zagotuj półtora litra wody, włóż kostkę warzywną, pokrojoną włoszczyznę, przyprawy. Ugotuj.
Dodaj pomidory, pokrojone ziemniaki i seler naciowy, podsmażoną cebulę. Włóż ryby. Gotuj 10 minut. Przypraw do smaku.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie