Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewa, gdyż Mikołaj pracuje ciężko w zimę, jest sycąca, bo Mikołaj ma brzuszek, jest tajemnicza i wyjątkowa jak ten dzień kiedy staruszek z brodą rozdaje prezenty.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 46
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 74
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 46
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 74
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Składniki
1)Mięso kroimy w kostkę i smażymy na patelni.
2)Dodajemy przyprawę gulaszową, sól, pieprz i smażymy, co jakiś czas przewracając mięsko.
3)W międzyczasie obieramy włoszczyznę, część kroimy w kostkę, część ścieramy na tarce.
4)Paprykę kroimy w paski, a paprykę Pepperoni w talarki.
5)Do garna wrzucamy wszystkie składniki, zalewamy wodą, aby przykryła całość, dodajemy czosnek.
6)Gotujemy co jakiś czas mieszając.
7)Pod koniec gotowania dodajemy Passatę, ketchup lub koncentrat pomidorowy.