Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu pyszna kwaskowa zupa :)
Polecam.
Odsłon: 114
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 27
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 544
Polecam.
Odsłon: 114
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 27
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 544
Składniki
do bulionu scieramy na tartce obrana marchew i seler wrzucamy ziele angielskie wegete i pieprz gotujemy az warzywa zmiekna
w rondelku rozpuszcamy maslo dajemy wczesniej umyty i pokrojony na mniejsze kawalki szczaw chwilke go dusimy i przekladamy do wywaru gdy sie wszystko ponownie zagotuje zozklucamy jajko z odrobina wody i pomalutku wlewamy do zupy .na koniec zabielamy smietanka mozna rowniez zagescic zupe odrobina maki pszennej