Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34508
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34508
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Składniki
Mięso umyć, włożyć do garnka wraz z warzywami i grubo krojony czosnek. Ugotować rosołek. Wegetarianie mogą przyjąć wersję bez mięsa.
Wyjąć mięso. Do rosołu dodać szpinak. jeśli nie był wcześniej rozmrożony, mieszać cały czas zupę łyżką. Gotować przez ok. 20 minut na wolnym ogniu. Ugotować jajka na twardo
Zupę doprawić solą i pieprzem. Następnie zaprawić śmietaną. Można zmiksować, wtedy rosół nie oddziela się od szpinaku. Podawać z jajkami na gorąco lub na zimno. Fajnie wyglądają przepiórcze jaja w tej zupce.