Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1038
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1038
Składniki
Do rosołu dodaj pokrojone ziemniaki. W tym czasie na patelni rozgrzej olej i podsmaż pokrojone warzywa: cebulę z czosnkiem oraz paprykę i cukinię. Całość chwilę podsmaż i dodaj pomidory z puszki. Następnie dopraw solą i pieprzem.
Warzywa przełóż do rosołu, dodaj pokrojony por i chwilę gotuj. Na końcu dorzuć zielony groszek, soczewicę, pokrojone mięso, plasterki salami i marchewkę. Wsyp przyprawy i zagotuj. Zupę podawaj z grzankami.Źródło: Na żywo