Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 234
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3324
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 234
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3324
Składniki
Pokrój sparzone, obrane pomidory, mięso, papryki. Zagotuj bulion. Mięso podsmaż na smalcu, wrzuć do gotującego się bulionu.
Po kilku minutach zdejmij szumy, włóż przyprawy, pokrojoną paprykę oraz pomidory. Gotuj godzinę na małym ogniu.
Oczyść ziemniaki oraz marchew, pokrój. Włóż do zupy i znów gotuj 30 min. Włóż koncentrat, zagotuj. Przypraw zupę solą, cukrem, pieprzem i jeszcze raz zagotuj.
Porcje 8
120 min
Cena 3,10 zł
Kalorie 335 kcalŹródło: Takie jest życie