Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z bakłażanem i ryżem"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 66
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 66
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Warzywa oczyść, umyj. Bakłażany, cukinię i paprykę pokrój na kawałki, marchewkę na plasterki. Por pokrój w krążki, podduś na maśle.
W garnku zagotuj 2 litry wody. Dodaj wszystkie warzywa i ryż, posyp vegetą. Gotuj 20-25 minut.
Na koniec zupę zabiel śmietaną kremówką, posyp natką. Przypraw pieprzem i papryką.Źródło: Chwila dla Ciebie