Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 785
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 785
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Składniki
Pokroic miazsz z dyni.
Na oleju podsmazyc krocitko imbir i galke muszkatolowa,dodac szalotki i zeszklic je.
W osobnym garnku przesmazyc dynie i ziemniaki,zalac woda,dodac kostki rosolowe ,imbir i galke muszkatolowa z szalotkami i gotowac okolo 25 min.
Doprawic cukrem i sokiem z cytryny.
Po przestygnieciu zmiksowac.Doprawic sola i piprzem.
Podawac z grzankami czosnkowymi,albo gesta smietana,albo posypana wiorkami ementalera.