Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca, kaloryczna i smaczna zupa na niedzielny obiad.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36027
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 168
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 304
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 364
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36027
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 168
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 304
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 364
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować i dobrze opłukać na sicie. Kurę sprawić, umyć, natrzeć solą z czosnkiem, pieprzem i obrumienić na tłuszczu razem z pokrojoną cebulą. Obsmażoną kurę i cebulę przełożyć do garnka i zalać dwoma litrami wrzącej wody. Dodać liść laurowy i ugotować mięso do miękkości. Następnie obrać kurę z kości i włożyć z powrotem do rosołu razem z ugotowanym ryżem.