Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z rzodkwią"
...ale pyszny.
Odsłon: 741
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 647
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 383
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 191
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5156
...ale pyszny.
Odsłon: 741
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 647
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 383
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 191
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5156
Składniki
Odkąd moja córeczka urosła i zaczęła jeść posiłki ze mną, przykładam dużą wagę do zdrowego gotowania. Ta zupka jest dowodem. Przepis przysłała Aleksandra Misiuk z Porajowa
Marchewki i ziemniaki pokrój w kostkę, por w paseczki, seler oczyść. Warzywa zalej wodą w rondlu, oprósz solą, gotuj do miękkości.
Rzodkwie pokrój w kostkę. Dodaj do miękkich warzyw, gotuj jeszcze 5 minut. Natkę opłucz, osusz, posiekaj. Gorącą zupę rozlej do talerzy, dodaj śmietanę. Posyp natką i pieprzem białym.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie