Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zupa yo nic innego jak tak zwany kapuśniaczek
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 687
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 687
Składniki
Gotujemy żeberka ,skórki, warzywa,dodajemy jarzynkę ,liść laurowy, pieprz i gotujemy do miękkości
Po ugotowaniu wyjmujemy żeberka i skórki obieramy i kroimy mięso w kostkę, dodajemy pokrojone ziemniaki, gotujemy do miękkości.
Następnie zarzucamy kapustą kiszoną (ja przed wrzucenie kapustę jeszcze siekam żeby się nie ciągnęła podczas jedzenia)
Kroimy w drobną kostkę skórki i podsmażamy na smalcu , skwarki wrzucamy do zupy, a na tłuszczu robimy zasmażkę zasmażkę wlewamy do zupy, doprawiamy pieprzem i solą według uznania Tę zupę uwielbiają dzieci. Życzę smacznego