Do góry

Przekąski Przepis na:

Zupa ze wszystkiego

Zupa ze wszystkiego

Autor: golona102

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 391

Dodano: 25.01.2013

Odsłon: 3275

Prosta zupa, w ktorej mozna wykorzystac wszystko co zostalo w lodowce., nie tylko te skladniki ktore ja mam

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. drobno pokrojona, cebule marchewke, pietruszke , seler, pieczarki, podsmazamy w garnku, gdy sa szkliste dodajemy papryke w proszku i chwilke smazymy. Dodajemy wode, lisc laurowy, mieso badz kosc i gotujemy bulion. Gdy bulion jest gotowy, dodajemy kasze , i soczewice i koncentrat pomidorowy, czosnek

  2. 5 minut przed koncem dodajemy reszte drobno pokrojonych warzyw. Ja gotuje nie wiecej niz 5 minut gdyz lubie nie rozgotowane, lubczyk ,pietruszka i gotowe

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń