Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troche inna kartoflanka, sycaca i rozgrzewajaca
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Składniki
Ziemniaki kroimi w kostke i zalewamy bulionem, stawiamy do gotowania. Tarkujemy na warzywa, cebule i parowke kroimy w drobna kostke. Wszystko razemm podsmazamy na masle i dodajemy do gotujacych sie ziemniakow. Smietane zachartowac z odrobina goracej zupy i wlac do garnka. Doprawic sola i pieprzem. Oproszyc koperkiem.