Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 219
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 352
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 241
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 6371
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 219
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 352
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 241
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 6371
Składniki
Jarzyny umyj, obierz, opłucz i pokrój w drobną kostkę.
Cytrynę umyj pod bieżącą wodą, sparz wrzątkiem i przekrój na pół. Następnie z połówki wyciśnij trochę soku i skrop nim rybę.
Natkę pietruszki umyj, osusz i drobno posiekaj.
Warzywa i rybę włóż do ok. 300 ml wrzątku i gotuj, aż będą miękkie. Pod koniec dodaj szczyptę natki.
Zupkę zmiksuj, dodaj masło lub olej, a następnie znów zagotuj.Źródło: Mam dziecko