Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio nie mam czasu gotować a miałam pełno resztek w lodówce.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Marchewkę pokroić w paski, pozostałe składniki w kostkę. Wszystkie składniki oprócz natki pietruszki i kolendry) przełożyć do wolnowaru. Podlać wodą tak aby zakrywało wszystkie składniki . Doprawić do smaku solą, pieprzem, chili i maggi. Ustawić na duży ogień i gotować ok 8 godzin. Po czym dodać pietruszkę i kolendrę i zostawić na 10 minut. Smacznego.