Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj, bardzo nam się chciało takiego jedzenia....no i powstało...lekki posmak wędzonki połączony z kwasem żuru...mmmm! pycha!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32674
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 245
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32674
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 245
Składniki
Jarzyny i ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, podsmażamy na niewielkiej ilości masła, dodajemy żeberka, zalewamy bulionem i gotujemy do momentu, kiedy warzywa będą półtwarde. Wlewamy żur, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i majeranek. Całość gotujemy do miękkości warzyw, zestawiamy z ognia i zabielamy śmietaną. Podajemy z jajkami ugotowanymi na twardo.