Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Żurek z jajkiem i kiełbasą"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 247
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 367
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 394
Polecam.
Odsłon: 800
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 247
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 367
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 394
Polecam.
Odsłon: 800
Składniki
Kiełbasę wrzuć do wrzątku, dodaj ząbek czosnku, liść laurowy, obraną włoszczyznę i cebulkę. Dopraw solą oraz pieprzem i gotuj ok. 20 minut.
Odcedź wywar i włóż do niego pokrojone w paski pieczarki. Dolej zakwas wymieszany ze śmietaną i gotuj kolejne 10 minut.
Rozlej zupę do miseczek. Umieść w nich kawałki kiełbasy i ugotowanego jajka.
Maria Koper z KoronowaŹródło: Super TV