Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Składniki
Roztrzaskaj chab .nastepnie troche posmaruj musztarda. Zetrzej na tarce pieczarki na malych oczkach,a cebule pokroj w kostke.Podsmaz.Przeloz na scheb po ok lyzeczce na kazdy,po 2 sliwki na kazdy kotlecik i plasterek sera.Przypraw np papryka w proszku. Smaz na margarynie,az beda miekkie.Podawaj z zestawem surowek i ziemniakami.