Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki uwielbiamy prawie wszyscy, ale co zrobić gdy z różnych względów nie możemy jeść tradycyjnych, pszennych naleśników? Mam dla Was alternatywę - zdrowe i bardzo smaczne naleśniki z mąki żytniej. Z dżemem, białym serem lub innymi dodatkami smakują po prostu wyśmienicie.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do miski i miksujemy. Ciasto powinno wyjść dość rzadkie. Gotową masę odkładamy na pół godziny (po tym czasie zgęstnieje).
Patelnię rozgrzewamy, smarujemy odrobiną tłuszczu i smażymy. Smacznego!