Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki z warzywami"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6396
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6396
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
Połączyć wszystkie ciasta. Wymieszać. Na rozgrzanym oleju smażyć naleśniki.
Marchew i pietruszkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebule obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na maśle i dodać starte jarzyny. Dusić pod przykryciem z niewielką ilością wody.
Dodać pokrojony por, przyprawić i chwilę dusić. Dodać natkę pietruszki. Nakładać farsz do naleśników.
CZAS: około 40 minut
<strong>Przepis pochodzi z książki Wydawnictwa WAM pt. „Wiosenne przepisy siostry Anastazji”</strong>Źródło: Dobry Tydzień