Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne danie.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6467
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6467
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Składniki
Pałki umyć, osuszyć, usunąć skórkę i posypać przyprawą do kurczaka. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i ułożyć mięso. Na każdej pałce położyć odrobinę masła.
Ziemniaki oraz dynię obrać, pokroić w większą kostkę i przełożyć do miski. Dodać sól, pieprz, curry oraz olej i wymieszać tak aby warzywa pokryte były przyprawami.
Warzywa wyłożyć na blachę pomiędzy pałkami kurczaka. Całość zapiekać pod przykryciem około 50 minut w temperaturze 190 stopni.