Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Barszcz ukraiński"
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3807
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41977
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3807
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41977
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Składniki
Warzywa oczyść i pokrój w drobną kostkę. Wędzony boczek potnij w wąskie paski.
Na rozgrzanym maśle zeszklij pora, a potem marchewkę, po czym wrzuć do gotującego się wywaru.
Następnie podsmaż na złoto boczek i również dodaj go do garnka razem z selerem, ziemniakami i burakami.
Gotuj całość około 20 minut na wolnym ogniu. Gdy warzywa będą miękkie, dorzuć poszatkowaną kapustę.
Zabiel zupę śmietaną wymieszaną z mąką i wyłącz 10 minut później.Źródło: Kurier TV