Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy tylko spojrzeliśmy na to danie, stwierdziliśmy że chcemy je dnia następnego. Mariolu, przecudnie wyszło <3
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 113
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 113
Składniki
Bulion warzywny gotujemy z liśćmi laurowymi, zielem angielskim. Dodajemy chrzan i musztardę, zagęszczamy mąką rozrobioną w zimnej wodzie. Zagotowujemy i zabielamy śmietaną. Kiełbasę gotujemy w 80°C przez 30 min. Kroimy na kawałki. Dodajemy do sosu, gotujemy jeszcze przez kilka minut. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ziemniakami i ogórkiem kiszonym.