Do góry

Dania główne Przepis na:

Bogracz gulasz

Bogracz gulasz

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 466

Dodano:

Odsłon: 264

Ciekawy pomysł na obiad.

Składniki

  • 500 g wieprzowiny
  • 2 papryki
  • 2 cebule
  • 2 kiełbasy
  • Cukinia
  • Czosnek
  • 2 razy Fox Knorr do gulaszu
  • Pieprz
  • olej
3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso pokroić w kostkę i zrumienić na oleju. Dodać cebulę,czosnek przeciśnięty przez praskę,paprykę i kiełbasę pokroić w kostkę i dodać do mięsa.

  2. Fixy Knorr wymieszać w litrze zimnej wody. Dodać do mięsa. Gotować na małym ogniu aż mięso będzie miękkie. Doprawić do smaku pieprzem.

  3. Cukinię obrać i pokroić w kostkę. Dodać do gulaszu. Gotować jeszcze 15 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń