Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bułeczki z kabanosem"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic
Wymieszaj ciasta ze szklanką ciepłej wody. Odstaw do wyrośnięcia.
Posiekany czosnek wymieszaj z przyprawą do pizzy. Z wyrośniętego ciasta odrywaj małe kawałeczki. Spłaszcz. Na każdym ułóż kawałek kabanosa i czosnek. Zlep brzegi, uformuj bułeczki. Wierzch posmaruj oliwą. Piecz około 30 minut w temp. 170°C.
<strong>Czas przygotowania 80 min, ilość porcji 10, cena za porcję 0,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie