Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bułki z wędzonym łososiem"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 122
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 122
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, zalej zimną wodą. Osusz, obierz, pokrój w kostkę. Posiekaj szczypiorek z cebulką oraz czerwoną cebulę. Drobno pokrój łososia. Ser żółty zetrzyj na tarce jarzynowej o dużych oczkach.
Przygotowane przełóż do miski. Dodaj musztardę oraz majonez. Wymieszaj nadzienie, przypraw pieprzem.
Natnij bułki paluchy. W środek nacięcia włóż do każdej bułki trochę przygotowanego farsz. Ułóż na blaszce, wstaw do gorącego piekarnika.
Zapiekaj ok. 15 min w temp. 160°C, aż bułeczki się zrumienią, a ser stopi. Do farszu możesz też wykorzystać wędzoną makrelę.
<strong>Izabela Szczypek z Katowic</strong>Źródło: Takie jest życie