Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Burak w indyczej roladzie"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 732
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 532
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 732
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Mięso rozbij, natrzyj solą, pieprzem, musztardą. Schłodź. Orzechy wymieszaj ze śmietaną, buraka zetrzyj.
Zmieszaj mielone z burakiem, przyprawą do mielonego, bułką tartą. Przypraw. Na filet połóż farsz i trochę orzechów. Zwiń w rulon. Wierzch posmaruj orzechami posyp ziołami. Polej masłem, piecz 60 min w temp. 200°C.
<strong>Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa</strong>Źródło: Bella Relaks