Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to cannelloni o bardziej wyrazistym smaku niż tradycyjne
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32592
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32592
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Składniki
Mięso zmielić,dodać usmażoną na szklisto cebulę razem z czosnkiem przeciśnietym przez praskę,ketchup,pokrojony w drobną kostkę boczek wszystko razem dokładnie wymieszać.Doprawiść solą i pieprzem.
Przygotować sos:Pieczarki i cebulę drobno pokroić smażyć aż pieczarki zmiękną, wlać ok.pół szkanki wody i śmietanę dodać łyżkę pomysłu Winiary, zagotować doprawić solą i pieprzem.Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną,rurki napełniać mięsnym farszem i układać w naczyniu na wierzchu polać sosem,piec ok 25 minut,5 minut przed końcem pieczenia ułozyć plasterki sera.Życzę smacznego.