Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chłodnik z awokado"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 181
Polecam.
Odsłon: 860
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 154
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9269
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 181
Polecam.
Odsłon: 860
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 154
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9269
Składniki
Rozgrzej oliwę w rondelku i zeszklij dymkę. Dodaj bulion, chwilę podduś. Ostudź. Do blendera włóż obrane, pokrojone awokado, część bazylii, sok z cytryny i bulion z dymką. Zmiksuj, dodaj śmietankę.
Schłodź w lodówce. Podaj z plasterkami mozzarelli i suszonymi pomidorami. Ozdób bazylią.Źródło: Świat kobiety