Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto faszerowane pieczarkami"
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 7
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 19
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 7
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 19
Składniki
na ciasto zagnieć.
Na oleju zeszklij poszatkowaną cebulę, a następnie podduś ją ze startymi na tarce pieczarkami.
Ostu dzone połącz z mięsem, surowym jajkiem, bułką tartą i pokrojonymi w kostkę jajkami ugotowanymi na twardo. Dopraw masę solą i pieprzem.
Rozwałkowane ciasto podziel na dwie części. Jedną rozłóż na blaszce i podpiecz w 200°C. Następnie nałóż farsz i posyp go resztą startego ciasta. Danie piecz godzinę.
<strong>Przepis nadesłała: Joanna Tokarz</strong>Źródło: Kurier TV