Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Czosnkowa wątróbka"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14003
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15818
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6405
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14003
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15818
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6405
Składniki
Wątróbkę umyj, oczyść, pokrój. Oprósz solą i pieprzem. Obtocz w mące. Czosnek obierz, ząbki przekrój na pół.
Na patelni rozgrzej oliwę z masłem, przesmaż czosnek. Włóż wątróbkę, podsmaż.
Cebule obierz, pokrój w piórka. Wątróbkę przewróć na drugą stronę, dodaj cebule. Dosmaż.
Podawaj z kiszonymi ogórkami i ziemniakami.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie