Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Czosnkowa wątróbka"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3936
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415274
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2514
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3936
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415274
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2514
Składniki
Wątróbkę umyj, oczyść, pokrój. Oprósz solą i pieprzem. Obtocz w mące. Czosnek obierz, ząbki przekrój na pół.
Na patelni rozgrzej oliwę z masłem, przesmaż czosnek. Włóż wątróbkę, podsmaż.
Cebule obierz, pokrój w piórka. Wątróbkę przewróć na drugą stronę, dodaj cebule. Dosmaż.
Podawaj z kiszonymi ogórkami i ziemniakami.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie