Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Delikatne roladki z łososia"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 194
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 32
...ale pyszny.
Odsłon: 89
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 194
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 32
...ale pyszny.
Odsłon: 89
Składniki
Zalej żelatynę w szklance połową soku z limonki. Wstaw do naczynia z gorącą wodą i mieszaj, aż żelatyna dokładnie się rozpuści.
Obierz awokado, rozgnieć widelcem i wymieszaj z resztą soku. Dodaj posiekane cebulę i kolendrę oraz śmietanę. Wymieszaj z żelatyną.
Rozłóż arkusz folii, a na niej połowę plastrów łososia, tak aby zachodziły na siebie i utworzyły prostokąt. Posmaruj połową masy, po czym ostrożnie zawiń łososia i okręć folią. Zrób tak samo drugą roladę. Wstaw do lodówki na 6 godzin. Tuż przed podaniem pokrój, udekoruj rzeżuchą i cząstkami limonki.Źródło: Olivia