Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Domowe zrazy wołowo-grzybowe"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34889
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34889
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Mięso umyj, rozbij, natrzyj solą i pieprzem. Grzyby oczyść i podgotuj.
Obraną cebulę pokrój w drobną kostkę, po czym zeszklij na mocno rozgrzanym oleju. Po chwili dodaj pocięte w paski grzybki i podsmaż.
Przygotowany farsz nałóż na plastry szynki, zwiń w roladki i zepnij wykałaczkami. Obtocz je w mące, a następnie usmaż na rozgrzanym smalcu.
Po chwili włóż mięso do wywaru z kostką rosołową oraz przyprawami. Duś zrazy około 90 minut. Na koniec zagęść sos mąką.
<strong>Przepis nadesłała: Zosia Reps</strong>Źródło: Kurier TV