Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dżem ogórkowy"
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 78
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 78
Składniki
Ogórki i melon obierz, usuń nasiona. Ogórek zetrzyj na tarce jarzynowej o drobnych oczkach. Melon pokrój w małą kostkę. Oba zasyp cukrem, odstaw na 6 godzin.
Dodaj wanilię i gotuj, mieszając, ok. 40 minut. Dodaj miętę oraz sok z cytryny i odstaw na noc. Rano gotuj 30 min. Włóż do słoiczków.
<strong>Przepis nadesłała Magdalena Tabaczyk z Barwina</strong>Źródło: Takie jest życie