Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Fasolka po bretońsku"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 310
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 400
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 601
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 310
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 400
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 601
Składniki
Namoczoną dzień wcześniej fasolę ugotuj wraz z przyprawami. Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij na oleju. Dodaj kiełbasę i smaż 5 minut.
Na suchej patelni upraż mąkę, zdejmij z ognia i zalej szklanką wody. Dokładnie wymieszaj. Gdy fasola będzie miękka, dorzuć kiełbasę, zasmażkę i koncentrat pomidorowy. Gotuj jeszcze 10 minut.
<strong>Joanna Machynia z Gorlic</strong>Źródło: Super TV