Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Filety drobiowe z brzoskwinią"
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 56
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6786
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 56
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6786
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Składniki
Mięso rozbij, skrop sokiem z cytryny, dopraw solą, pieprzem i papryką.
Na rozgrzanym oleju obsmaż filety i przełóż do formy żaroodpornej.
Brzoskwinie pokrój na cząstki i ułóż na kotletach.
Przykryj plastrami sera i zapiecz w piekarniku.
Radosław Sikorski z SuwałkŹródło: Super TV