Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień wcześniej robiłam gołąbki ,zostało trochę farszu a że nie jestem osobą która wyrzuca jedzenie to wykombinowałam- gotujesz,ryzykujesz na końcu smakujesz i ......? dla mnie bomba!!! niestety zdjęcia nie zdążyłam zrobić bo danie po prostu znikło
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1086
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 381
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3260
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 728
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1086
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 381
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3260
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 728
Składniki
Pozostałości gołąbkowe : kapustę poszatkować i wymieszać z resztą farszu napełnić makaron cannelloni bądź inny ułożyć w brytfannie i polać sosem tak aby makaron był nim w całości pokryty gdyż w przeciwnym wypadku nie zmięknie
Wkładamy do piekarnika 200*C pieczemy ok.40 min. Gotowe