Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Góralska kwaśnica"
Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 36
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 36
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Składniki
Kapustę zalej letnią wodą, zagotuj i odcedź.
Ponownie dolej wodę, dorzuć posiekany czosnek, żeberka i przyprawy. Gotuj 20 minut, po czym dodaj kiełbasę oraz obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
Na koniec dołóż posiekaną i zeszkloną na oleju cebulę. Gotuj do miękkości składników.
60 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 410
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV