Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Góralski burger"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 69
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 33
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 69
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 33
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Szalotki posiekaj i podsmaż na maśle razem z posiekanym czosnkiem. Dodaj je do mięsa, po czym wymieszaj z żółtkiem, wodą, przyprawami oraz musztardą.
Uformuj z masy okrągłe kotlety i usmaż je na złoty kolor.
Przekrojone na pół bułki podgrzej w piekarniku razem z oscypkami.
Umieść w bułkach po kilka liści szpinaku. Nałóż na nie kotlety, plaster pomidora oraz krążki cebuli i plastry ogórka. Piramidkę zwieńcz oscypkiem.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 380
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Super TV