Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grzanki z jajami faszerowanymi"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1051
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 103
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1051
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 103
Składniki
Jajka umyć, ugotować na twardo, wystudzić. Obrać delikatnie, żeby nie uszkodzić białek i wyjąć żółtka.
Tuńczyka wyjąć z puszki, osączyć. Dokładnie zmiksować na gładko razem z żółtkami, doprawić majonezem, chrzanem, solą, pieprzem i posiekaną natką.
Kremem tuńczykowym napełnić szpryckę. Wycisnąć go dekoracyjnie do dołków po żółtkach. 4Chleb opiec na rumiano w tosterze, przekroić na trójkąty, obłożyć jajkami.Źródło: Twoje Imperium