Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz cukiniowy z pulpetami"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 818
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 81
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9211
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 818
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 81
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9211
Składniki
solą, pieprzem i papryką. Z masy uformuj pulpety. Wrzuć do wrzącej wody, gdy wypłyną, gotuj 4-5 min. Wyjmij łyżką cedzakową. Cebule pokrój w półplastry, podduś w garnku na oleju. Cukinię umyj, pokrój w grubą kostkę, dodaj do cebuli. Kiełbasę pokrój na plasterki, dodaj do cukinii. Pomidory sparz, obierz, pokrój, dodaj do gulaszu razem z koncentratem. Duś pod przykryciem do miękkości. Włóż pulpety.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie