Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz rybny z pieczarkami"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 92
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 114
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 92
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 114
Składniki
Ryby pokrój na kawałki i skrop sokiem z cytryny.
Oczyść marchewki, cebulę oraz pieczarki. Marchewkę i cebulę pokrój w kostkę, a pieczarki w plasterki.
Warzywa z grzybami podsmaż na 2 łyżkach masła. Zalej ok. 800 ml gorącej wody. Gotuj na małym ogniu do chwili, gdy marchewka będzie miękka.
Włóż ryby i gotuj jeszcze 10-15 minut.
Z reszty masła i mąki przygotuj zasmażkę. Rozprowadź ją niewielką ilością wody i wlej do gulaszu. Gotuj kilka minut. Przypraw danie solą, pieprzem i ziołami. Podaj w wydrążonym chlebku albo bułeczkach.
Czas: 50 min. 1 porcja = 300 kcalŹródło: Kurier TV