Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz wiedeński"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę z czosnkiem. Posyp papryką i przełóż do garnka.
Następnie podsmaż pokrojone w kostkę mięso i dodaj do cebuli. Dosyp kminek, majeranek, dolej koncentrat pomidorowy i ocet.
Duś na małym ogniu około 2 godziny. Do piero pod koniec wymieszaj całość z solą i pieprzem.
Gotowy gulasz podawaj z kaszą i ogórkiem kiszonym.
Czas przygotowania: 260 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax