Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Wołowinę umyj i pokrój w paski.
Cebulę posiekaj, paprykę oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w kostkę. Zostaw kilka listków natki, resztę rozdrobnij.
Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę, dodaj ją do garnka i na tej samej patelni przesmaż mięso. Dorzuć do pozostałych składników, wsyp przyprawy. Zalej wodą tak, by przykrywała całość.
Gotuj potrawę około 45 minut. Po tym czasie dodaj przecier pomidorowy, posiekaną natkę i paprykę. Duś jeszcze 10-15 minut.Źródło: Kurier TV